METIS Tarieven

Prijzen METIS

METIS via DIT IS WIJS Groep werkt op basis van maatwerk voor hun prijsstelling. Er wordt een op maat portal ontwikkeld op basis van de wensen en behoeften van het bestuur. Naast de vervangingsmanager van uw eigen invalpool, kan DIT IS WIJS ook invallers in deze vervangingsmanager plaatsen. U heeft de monitoring over alle invallers en zicht op de personeelsdossiers, ingericht op de nieuwe WWZ.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal scholen. METIS wordt in zijn geheel met alle modules als totaalpakket aangeboden.

METIS Opleiding

Opleiding: € 400,00 per dagdeel

Er worden eenmalig opleidingskosten berekend. De opleiding vindt op locatie plaats en duurt 2 uur.

METIS SMS-Systeem

SMS vanuit het systeem is in de licentiekosten inbegrepen.Kosten voor het versturen van een SMS vanuit het systeem zijn standaard providerkosten, hiervoor neemt u een prepaid-bundel af.

Uurtarief extra ondersteuning/advies

De helpdesk is standaard telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Ook is er online systeem voor het indienen van wensen, verzoeken, vragen, problemen. Metis hanteert prioriteitscodes voor problemen. Prioriteit 1 wordt direct opgepakt.

Eventuele extra ondersteuning of advies zit inbegrepen in de licentiekosten. De implementatiekosten zijn gratis per implementatie ongeacht het aantal scholen, besturen of medewerkers.

Afname is minimaal 1 schooljaar.